Taiteen tekemisessä vahvuuksiani ovat taidejäljennökset ja niiden tekeminen vesivärein, akryylillä tai kuivapastelelleilla. Piirtely ja luonnostelu on jäänyt viime aikoina vähemmälle. Omasta elämästä ja ns. omasta päästä maalaamiseen on vielä sellainen kynnys, että täytyy vieläkin harjoitella noita jäljennöksiä. Luonnoslehtiön sijaan kuljetan usein mukanani kameraa. Kuvista haen inspiraationi. Pidän maisemista ja piirtojäljen viitteellisyydestä sekä luonnosmaisuudesta. Olen myös tehnyt paljon keramiikkaa ja jonkun verran veistoksia. Käsityöt ja silkkimaalaus ovat myös tuttuja.
 
Haluaisin oppia abstraktia ilmaisua. Voisin kuvitella, että taideproduktioni tuotos ei ole maalaus vaan installaatio, jota en ole ikinä tehnyt. Pidän mahdollisena myös esimerkiksi ryijyn tekemistä hieman erilaisia materiaaleja käyttäen. Haluaisin tehdä työn, jota katsellessa ihmisten täytyy pysähtyä ajattelemaan ja jonkun aikaa ajateltuaan yleisö huomaisi teoksessani jonkin kiehtovan jujun. Pidin erityisesti Maria Huhmarniemen perhosinstallaatiosta, ja haluaisin tehdä jotain samantyyppistä.
 
Produktioni voisi integroitua esimerkiksi aikuiskasvatukseen. Minua kiinnostavat aikuisuuden ongelmat. Haluaisin puhkaista aikuisuuden kuplan tai tuoda aiheesta jotain sellaista esille mihin mahdollisimman moni voisi samaistua. Toinen minua kiehtova teema on mielikuvat ja käsitykset. Olen miettinyt joskus maalaavani mielikuviani esimerkiksi viikonpäivistä. Värit ovat mielestäni erittäin kiehtovia. Kuitenkin koen että aikuisuus teemana olisi yhteistyötahojen kannalta vaivattomampi toteuttaa. Tällä hetkellä mielikuva teoksesta on jotain suurikokoista ja ehkä interaktiivista.
 
Tästä linkistä pääsee katsomaan joitain tekemiäni töitä: http://www.bcsr.vuodatus.net/page/Taidegalleria